Expositie Luc Peters

Op onze voormalige locatie aan de Fabrieksstraat in Budel organiseerden wij regelmatig exposities. Zo ook voor Luc Peters


Afbeelding
Een van de werken van Luc Peters te zien bij Beeldentemmers

Een van de werken van Luc Peters te zien bij Beeldentemmers (Foto: )

Expositie Luc Peters

Door: m.van_seggelen   dinsdag 9 oktober 16:16 – 2018  

Expositie Luc Peters

Met trots presenteert Galerie en Artspace Beeldentemmers de eerste expositie van dit culturele seizoen. Centraal in deze expositie staat het werk van 1 persoon: Luc Peters

Luc Peters is even eigengereid als de kunst die hij maakt, hij houdt zich niet aan “regels”.
Archeologie, Afrikaanse kunst, klassieke oudheid maar ook Barokke en Gotische elementen zijn van invloed op zijn werk. Met het creëren van werk op een volstrekt andere manier, niet traditioneel en soms afwijkend, profileert Peters zich als een gedurfd kunstenaar. Hij combineert hout, metaal, steen, beton en gerecycleerde materialen tot 1 object. Zo ontstaan beelden die onvoltooid aangetast lijken.

Met zijn fascinatie voor onorthodoxe materialen, restanten van de werkelijkheid, ‘littekens van de tijd’ of ‘fossielen’, zoals hij ze zelf vaak noemt, verrast hij de kijker.
Zijn werk is krachtig door toepassing van innovatieve technieken, hij geeft de ‘archeologische vondsten’ als het ware zijn stempel mee. En houdt op deze manier zijn ervaringen en ideeën vast. Om ze vervolgens aan de toeschouwer door te geven.

Beeldentemmers is geopend op zaterdag en zondag van 13:00 tot 16:00 uur en op afspraak. Kijk voor actuele informatie op www.beeldentemmers.nl


Beeldentemmers, make your world bigger!


Welkom bij Beeldentemmers! Angeline Maas en Jorrit de Kort ontdekken na hun eerste ontmoeting in 2015 al snel de kracht van hun samenwerking. Twee kunst & cultuur-enthousiasts die volledig in hun flow raken door het creëren van kunst. Ook door het inspireren van anderen, van kleine successen, van het organiseren van grootse festivals, van het schrijven van liedjes tot het bouwen van belevingstochten..

Een hoge dosis creativiteit, vakmanschap en technische skills combineren we met een nuchtere no nonsens instelling: Aanpakken, doorgaan, trial & error, niets is onmogelijk. En dat alles overgoten met een grote dosis Wanderlust…

Tijdens onze reizen ontdekten we dat de mooiste bestemmingen binnen handbereik liggen. Om nieuwe werelden te ontdekken hoef je niet ver te reizen, ze zitten al in je! En natuurlijk helpen wij je graag bij het ontdekken hiervan..