Strijps Bultje

Muurschildering in opdracht van het CKE en in samenwerking/overleg met de bewoners van het Drents Dorp in Eindhoven.

Na een inspiratieavond in het door Piet Hein Eek ontworpen buurthuis ontwierpen Beeldentemmers deze muurschildering van 150!! meter lang. Aan weerszijden van het talud van het Strijps Bultje verschenen deze prachtige kleuren. Aan de ene zijde abstract, aan de andere zijde meer figuratief en verrijkt met een in opdracht geschreven ode aan Eindhoven door Henk van Straten.


Beeldentemmers, make your world bigger!


Welkom bij Beeldentemmers! Angeline Maas en Jorrit de Kort ontdekken na hun eerste ontmoeting in 2015 al snel de kracht van hun samenwerking. Twee kunst & cultuur-enthousiasts die volledig in hun flow raken door het creƫren van kunst. Ook door het inspireren van anderen, van kleine successen, van het organiseren van grootse festivals, van het schrijven van liedjes tot het bouwen van belevingstochten..

Een hoge dosis creativiteit, vakmanschap en technische skills combineren we met een nuchtere no nonsens instelling: Aanpakken, doorgaan, trial & error, niets is onmogelijk. En dat alles overgoten met een grote dosis Wanderlust…

Tijdens onze reizen ontdekten we dat de mooiste bestemmingen binnen handbereik liggen. Om nieuwe werelden te ontdekken hoef je niet ver te reizen, ze zitten al in je! En natuurlijk helpen wij je graag bij het ontdekken hiervan..