Beleef Budel met Ridder Kuno

In opdracht van Centrum Management creëerden wij een belevingsroute. Aan de hand van Ridder Kuno wandel je door het centrum van Budel. Hierbij leer je van alles over het heden en verleden. Deze route kan gelopen worden met behup van de app: beleefroutes.nl of met de plattegrond en het scannen van de tegels met QR-codes.

www.beleefbudel.nl


Beeldentemmers, make your world bigger!


Welkom bij Beeldentemmers! Angeline Maas en Jorrit de Kort ontdekken na hun eerste ontmoeting in 2015 al snel de kracht van hun samenwerking. Twee kunst & cultuur-enthousiasts die volledig in hun flow raken door het creëren van kunst. Ook door het inspireren van anderen, van kleine successen, van het organiseren van grootse festivals, van het schrijven van liedjes tot het bouwen van belevingstochten..

Een hoge dosis creativiteit, vakmanschap en technische skills combineren we met een nuchtere no nonsens instelling: Aanpakken, doorgaan, trial & error, niets is onmogelijk. En dat alles overgoten met een grote dosis Wanderlust…

Tijdens onze reizen ontdekten we dat de mooiste bestemmingen binnen handbereik liggen. Om nieuwe werelden te ontdekken hoef je niet ver te reizen, ze zitten al in je! En natuurlijk helpen wij je graag bij het ontdekken hiervan..