Staircase to….

Dit zijn de uitdagingen waar wij van houden….. Op de foto de trapleuning van de oude Borgh in Budel. Aan ons de opdracht hier een kunstwerk mee te creëren.. Op dit moment hebben we een definitief ontwerp en een voorstudie klaar en gaan we starten met het maken van het werk.. Wat het gaat worden? Dat vertellen we nog niet, maar het kunstwerk zal zeker een plekje krijgen op de officiele opening van de Borgh, 6 maart aanstaande!


Beeldentemmers, make your world bigger!


Welkom bij Beeldentemmers! Angeline Maas en Jorrit de Kort ontdekken na hun eerste ontmoeting in 2015 al snel de kracht van hun samenwerking. Twee kunst & cultuur-enthousiasts die volledig in hun flow raken door het creëren van kunst. Ook door het inspireren van anderen, van kleine successen, van het organiseren van grootse festivals, van het schrijven van liedjes tot het bouwen van belevingstochten..

Een hoge dosis creativiteit, vakmanschap en technische skills combineren we met een nuchtere no nonsens instelling: Aanpakken, doorgaan, trial & error, niets is onmogelijk. En dat alles overgoten met een grote dosis Wanderlust…

Tijdens onze reizen ontdekten we dat de mooiste bestemmingen binnen handbereik liggen. Om nieuwe werelden te ontdekken hoef je niet ver te reizen, ze zitten al in je! En natuurlijk helpen wij je graag bij het ontdekken hiervan..