Beeldentemmers gaan Internationaal!

Al tijden dromen wij van projecten die onze landgrens overstijgen. Projecten waarmee we onze wereld, en die van de mensen om ons heen kunnen vergroten. Werken aan een maatschappelijk thema, en kunst daarbij inzetten als middel.

De Proeftuin Internationalisering van BrabantStad is voor ons de kans om onze droom waarheid te laten worden. We dienden een plan in en BAM! we werden geselecteerd! Het komende jaar realiseren wij een Artist in Residence programma in de Cantine in Budel Dorplein. Daar gaan Poolse kunstenaars in co-creatie met Nederlandse kunstenaars aan de slag met het thema arbeidsmigratie. Om uiteindelijk te komen tot een expositie of voorstelling.

De komende tijd duiken wij in de Poolse kunstscene en gaan we op zoek naar Poolse kunstenaars die een periode willen verblijven in de Cantine.

Door onder andere de medewerking van uitzendbureau E & A kunnen deze kunstenaars werken en verblijven in dit geweldige gebouw. Wil je meer weten over dit project? Ken je een Poolse kunstenaar voor wie dit interessant is? Wil je zelf meedoen? Bekijk dan eerst de Call for artists en bel ons gerust voor meer info.

Delen van dit bericht stellen wij enorm op prijs!


Beeldentemmers, make your world bigger!


Welkom bij Beeldentemmers! Angeline Maas en Jorrit de Kort ontdekken na hun eerste ontmoeting in 2015 al snel de kracht van hun samenwerking. Twee kunst & cultuur-enthousiasts die volledig in hun flow raken door het creƫren van kunst. Ook door het inspireren van anderen, van kleine successen, van het organiseren van grootse festivals, van het schrijven van liedjes tot het bouwen van belevingstochten..

Een hoge dosis creativiteit, vakmanschap en technische skills combineren we met een nuchtere no nonsens instelling: Aanpakken, doorgaan, trial & error, niets is onmogelijk. En dat alles overgoten met een grote dosis Wanderlust…

Tijdens onze reizen ontdekten we dat de mooiste bestemmingen binnen handbereik liggen. Om nieuwe werelden te ontdekken hoef je niet ver te reizen, ze zitten al in je! En natuurlijk helpen wij je graag bij het ontdekken hiervan..