SCHOOT!

Op 3 december verschijnt het boek “Schoot!” , portret van een dorp.

180 pagina’s zwart/wit fotografie over het leven, in het grensdorp Budel-Schoot.

Kunstenaar Angeline Maas groeide op in het dorp, en liep al een aantal jaren rond met het idee een portret te maken van het dorp waar ze haar jeugd doorbracht.  “Schoot is een bijzonder gewoon dorp, zoals er zoveel zijn in Nederland. De schoonheid vinden in het alledaagse, het voor de hand liggende en je laten verrassen door wat je denkt te kennen maar waar toch nog veel nieuws te ontdekken is blijft voor mij als kunstenaar een belangrijk uitgangspunt”.   

Samen met Jorrit de Kort ging ze op de straat op, op zoek naar alles wat hun oog en aandacht kon vatten. Dit boek is een ode aan het dorp, haar inwoners, maar ook een oproep om eens met een andere blik te kijken naar de wereld om je heen. Je hoeft niet altijd ver te reizen om een nieuwe wereld te ontdekken.Het boek Schoot is hier online verkrijgbaar en vanaf 5 december bij PLUS supermarkt Budel-Schoot.Het verschijnt in softcover of hardcover uitvoering Het boek wordt gepresenteerd tijdens de uitvoeringen van Schootitief op 20 en 21 december.#

Ik ben opgegroeid aan de Grootschoterweg.

Op mijn achttiende wilde ik hier weg.

Zo ver mogelijk.

Waarom ben ik teruggekomen?

Wat wil ik hier vinden?

Op zoek naar wat er is.

Voorlopig blijf ik hier

Webshop

SCHOOT! softcover incl. verzendkosten

verzending op 5 december 2019

300 grams cover

200 grams silk MC papier

Totaal: € -

SCHOOT! hardcover incl. verzendkosten

verzending op 5 december 2019

bedrukt linnen omslag en leeslint

200 grams silk MC papier

Totaal: € -

Beide uitgaven zijn ook zonder verzendkosten (€3,90) te koop bij Beeldentemmers of bij Plus Dennis van Moorsel,


Beeldentemmers, make your world bigger!


Welkom bij Beeldentemmers! Angeline Maas en Jorrit de Kort ontdekken na hun eerste ontmoeting in 2015 al snel de kracht van hun samenwerking. Twee kunst & cultuur-enthousiasts die volledig in hun flow raken door het creëren van kunst. Ook door het inspireren van anderen, van kleine successen, van het organiseren van grootse festivals, van het schrijven van liedjes tot het bouwen van belevingstochten..

Een hoge dosis creativiteit, vakmanschap en technische skills combineren we met een nuchtere no nonsens instelling: Aanpakken, doorgaan, trial & error, niets is onmogelijk. En dat alles overgoten met een grote dosis Wanderlust…

Tijdens onze reizen ontdekten we dat de mooiste bestemmingen binnen handbereik liggen. Om nieuwe werelden te ontdekken hoef je niet ver te reizen, ze zitten al in je! En natuurlijk helpen wij je graag bij het ontdekken hiervan..