ScHoot!

Waar een klein dorp mooi in kan zijn. Voor ons fotoboek over Budel Schoot hebben we vandaag de eerste portretten geschoten van bekende en minder bekende Schootenaren. We hebben er al een heel aantal op ons lijstje staan, maar weet jij iemand die niet mag ontbreken? Mail of bel ons dan!

https://www.ed.nl/cranendonck-heeze-leende/kunstenaars-willen-budel-schoot-eren~ae556537/


Beeldentemmers, make your world bigger!


Welkom bij Beeldentemmers! Angeline Maas en Jorrit de Kort ontdekken na hun eerste ontmoeting in 2015 al snel de kracht van hun samenwerking. Twee kunst & cultuur-enthousiasts die volledig in hun flow raken door het creƫren van kunst. Ook door het inspireren van anderen, van kleine successen, van het organiseren van grootse festivals, van het schrijven van liedjes tot het bouwen van belevingstochten..

Een hoge dosis creativiteit, vakmanschap en technische skills combineren we met een nuchtere no nonsens instelling: Aanpakken, doorgaan, trial & error, niets is onmogelijk. En dat alles overgoten met een grote dosis Wanderlust…

Tijdens onze reizen ontdekten we dat de mooiste bestemmingen binnen handbereik liggen. Om nieuwe werelden te ontdekken hoef je niet ver te reizen, ze zitten al in je! En natuurlijk helpen wij je graag bij het ontdekken hiervan..